Visites guiades per Barcelona

Dissenyem un tour per a empreses i esdeveniments on busquem millorar l’activitat empresarial afavorint així, el lideratge i el treball en equip.

Cada visita constitueix una experiència ideal per a motivar a les empreses i ajudar al creixement de manera individual i grupal.

Busquem crear vincles a través de la història de Barcelona.

Barcelona, amb totes les seves possibilitats, s’ha convertit en una de les ciutats europees amb més encant per a organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment empresarial per a motivar i fer créixer a les persones que integren la vostra organització.

Si tens una empresa o vols un esdeveniment, et convidem que siguis pioner creant tours i visites per Barcelona, una forma diferent d’aprendre, reunir-te amb persones i generar nous coneixements i punts d’interès.

Afavorim vincles empresarials a través de la història

En Itinera Plus podreu gaudir d’una activitat de team building o organitzar un esdeveniment corporatiu de caràcter cultural, lúdic, Esportiu, gastronòmic o a l’aire lliure, ajudant-vos a crear la possibilitat de viure una experiència memorable mentre es coneix Barcelona d’una manera diferent.

Lidera el món empresarial d’una forma diferent

      
    Veure més itineraris