Nosaltres

Itinera Plus és una empresa dedicada a prestar serveis d’oci, turisme i cultura innovadors d’alta qualitat amb més de 15 anys d’experiència.

Integrada al grup Cool Fish Rides, està formada per un equip multidisciplinar de professionals amb àmplia i contrastada experiència en el món de la gestió cultural, el turisme i els esdeveniments. Professionalitat, flexibilitat i qualitat són les tres premisses del nostre esperit d’empresa. El nostre equip directiu està format per historiadors, economistes, guies oficials de turisme i gestors culturals, cosa que ens permet afrontar cada projecte amb imaginació, confiança i garanties.

A més de l’anterior, i en col·laboració amb Photo Bike Tour Barcelona i Bcn Classic Rides, l’empresa ha ampliat el seu portafoli de serveis, cosa que li permet desenvolupar innovadors i atractius projectes relacionats amb el món de la bicicleta, la fotografía i les activitats a l’aire lliure, com a complement perfecte de la nostra reconeguda cartera de rutes culturals, literàries i temàtiques.

C. Doctor Trueta 202, 08005 Barcelona
¿Tens alguna pregunta?

Contacta'ns