Beach Bike Tour

La platja amb bicicleta

 

Born Bike Tours Barcelona et presenta Beach Bike Tour. És una ruta dissenyada perquè gaudis de la Barcelona marítima. Viu amb nosaltres una experiència cultural i de plaer descobrint la història, l’evolució i la transformació del port, les animades platges i l’essència d’alguns dels barris més emblemàtics.

Barcelona és una ciutat que mira a la mar!

Iniciarem el tour en el port (Port Vell), on la història es fundi amb la modernitat, i seguirem pel barri de la Barceloneta, antic barri de pescadors i mariners que avui continua fent olor de sal i a ambient marí. La seva platja és una de les més animades, tant de dia com de nit.

Port Olímpic de Barcelona construido para los Juegos Olímpicos de 1992.jpg

Arribarem al Port Olímpic, construït per als Jocs Olímpics de 1992, dominat per les seves dues torres i l’immens peix daurat (Frank Gehry) i pedalarem per les diferents platges de la ciutat fins al Fòrum Universal de les Cultures. De retorn, coneixerem el barri del Poblenou, centre industrial de la ciutat a la fi del segle XIX, on conviuen el present i passat industrial amb la modernitat del districte tecnològic 22@. Seguirem per la Vila Olímpica, recer dels esportistes olímpics, acabant la ruta en el Parc de la Ciutadella.

Born Bike té un estil propi, amigable i divertit. Només hauràs de pensar a “donar-li als pedals”. El tour està especialment dissenyat per a gaudir de gom a gom!

Beach Bike Tours transcorre gairebé íntegrament per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones 30, molt segur per a totes els edats. T’acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història. En el transcurs del Tour efectuarem diverses parades per a escoltar, contemplar i gaudir cada punt i en les quals podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour.

El nostre itinerari amb bicicleta a Barcelona

 • Monument a Cristòfor Colom
 • Drassanes
 • Port Vell
 • Palau de la Mar
 • Barri de la Barceloneta
 • Port Olímpic
 • Fòrum dels Cultures
 • Parc Diagonal Mar
 • Barri Poblenou
 • Vila Olímpica
 • Parc de la Ciutadella

 Els nostres altres Bike Tours també podrien interessar-te ! 

 


 

Més Rutes educatives per Barcelona

Primaria y Secundaria

El pintor Pablo Picasso (1881-1973), figura emblemàtica de Barcelona, on es troba el Museu Pablo Picasso

La Barcelona de Picasso

Recorregut que segueix els passos del jove Picasso que va estar vivint a Barcelona dels 13 als 21 anys. Retrat d'una època (1895-1904) i d'una ciutat que Picasso va descriure com la seva “escola primària”. “Barcelona, la ciutat on va
Barcelona i la mar, Barceloneta, Port Vell, Palau de la Mar, la Basílica de Santa María de la Mar, posta de sol a la platja de Barcelona

Ruta de la Barcelona i la Mar

Barcelona és una ciutat oberta a la mar. La ruta permetrà descobrir la vinculació de la ciutat amb la mar. La seva història marítima, les transformacions del litoral i també els personatges històrics de la ciutat relacionats amb la mar.
La Pedrera, Casa Milà, Gaudí, Modernisme, Modernisme de Barcelona, situat Passeig de Gràcia

Ruta Modernista i Gaudí

Recorregut al voltant de les obres més emblemàtiques del Modernisme català de l'arquitecte Gaudí.
Beach Bike Tour Barcelona, la platja amb bicicleta. Turistes enfront de l'hotel W, al llarg de la platja fent un tour de platja