Tours escolars i visites a Barcelona

Aprenentatge a Barcelona!

 

Organitzem circuits i visites escolars al voltant de Barcelona, per tal de sostenir els docents, perquè el nostre interès és de transmetre la història i la cultura de Barcelona, d’una manera pedagògica, divertida i interactiva.

Ens distingim pel fet que treballem amb grups escolars de la primària, del secundari, del batxillerat, de la formació professional, de les universitats, dels CFPA (centres de formació per a adults) i dels centres culturals, adaptant els nostres recorreguts al nivell escolar dels alumnes.

A Itineraplus, pensem que l’ensenyament de la història, de l’art i de la cultura és fonamental per a la formació de les generacions futures. En tant que guies i formadors, tenim l’objectiu de guiar i de sensibilitzar des de la més jove edat a la conservació del nostre patrimoni arquitectònic i artístic, així com el nostre entorn natural.

 

Doneu vida a l’aprenentatge!

 

Circuits Barcelona

Circuits i visites escolars

Visites escolars, excursions i visites guiades a Barcelona per a alumnes de primària i secundària. Grup d'estudiants amb les seves motxilles asseguts en una platja de còdols enfront de la mar. Cel ennuvolat

Primària i Secundària

Les rutes que oferim aquí estan pensades per a alumnes de primària i secundària. Adaptem els nostres recorreguts segons l'edat.
Circuits scolaires, excursions et visites guidées autour du Baccalauréat de Barcelone

Batxillerat

Las rutas que ofrecemos aquí están pensadas para estudiantes de Bachillerato. Lleva a tus estudiantes a una ruta guiada al

 

 

Veure Més d’itineraris

Parc Güell Gaudí Circuits scolaires visites guidées Barcelone école sortie apprendre culture
Park Güell Gaudí Rutas escolars visites guiades Barcelona