Mites i Llegendes de Barcelona

 

Què s’amaga darrere de la plàcida imatge de Barcelona? Quins misteris envolten la ciutat? La ruta “Mites i Llegendes de Barcelona” ens introduirà alguns dels enigmes més sorprenents del passat: alquímia i històries sagnants, llegendes cristianes i profanes, bruixotes i ànimes perdudes…

Descobreix la Barcelona Màgica : Bruixeria, llegendes i misteris…

Coneixerem els secrets dels espais més emblemàtics de la Ciutat Comtal. Calles, barris i edificis que creiem conèixer però dels quals ignorem el seu costat més ocult i misteriós. Passejarem pels carrerons foscos de Ciutat Vella mentre escoltem històries apassionants que han estat silenciades durant segles.

Parlarem de la vida a la Barcelona Medieval, d’execucions públiques, dels sòrdids laberints de la societat… Passejarem per carrers estrets i ens sorprendrem en descobrir altres cares de la nostra ciutat.

Mitos y Leyendas de Barcelona, Noche en Cuitat Vella, Barcelona medieval

T’atreveixes a descobrir el místic amb l’històric a Barcelona ?

Durant 2 hores, aproximadament, recorrerem pel centre històric de Barcelona, on es barregen el místic amb l’històric, la màgia amb la tradició, i tractarem de narrar-ho en un contingut simbòlic i històric.

La ruta és una manera de comprendre les idees i mites populars amb la vida quotidiana. Contarem històries sobre el passat, parlant d’esdeveniments, viscuts, on ens esperen històries enigmàtiques. En la majoria poc creïbles avui, però continuen entusiasmant amb la Barcelona més misteriosa.

 


IDIOMA                                                       Català, Castellà, Anglés i Francés.


PUNT DE SORTIDA


PUNT D’ARRIBADA


INCLOU


NO INCLOU


 

Plaça del Rey, quartier gothique de Barcelone, musée d'histoire