Mites i Llegendes de Barcelona

 

Què s’amaga darrere de la plàcida imatge de Barcelona? Quins misteris envolten la ciutat? La ruta “Mites i Llegendes de Barcelona” ens introduirà alguns dels enigmes més sorprenents del passat: alquímia i històries sagnants, llegendes cristianes i profanes, bruixotes i ànimes perdudes…

Descobreix la Barcelona Màgica : Bruixeria, llegendes i misteris…

Coneixerem els secrets dels espais més emblemàtics de la Ciutat Comtal. Calles, barris i edificis que creiem conèixer però dels quals ignorem el seu costat més ocult i misteriós. Passejarem pels carrerons foscos de Ciutat Vella mentre escoltem històries apassionants que han estat silenciades durant segles.

Parlarem de la vida a la Barcelona Medieval, d’execucions públiques, dels sòrdids laberints de la societat… Passejarem per carrers estrets i ens sorprendrem en descobrir altres cares de la nostra ciutat.

Mitos y Leyendas de Barcelona, Noche en Cuitat Vella, Barcelona medieval

T’atreveixes a descobrir el místic amb l’històric a Barcelona ?

Durant 2 hores, aproximadament, recorrerem pel centre històric de Barcelona, on es barregen el místic amb l’històric, la màgia amb la tradició, i tractarem de narrar-ho en un contingut simbòlic i històric.

La ruta és una manera de comprendre les idees i mites populars amb la vida quotidiana. Contarem històries sobre el passat, parlant d’esdeveniments, viscuts, on ens esperen històries enigmàtiques. En la majoria poc creïbles avui, però continuen entusiasmant amb la Barcelona més misteriosa.

 


 

Més Rutes educatives per Barcelona

Primaria y Secundaria

El pintor Pablo Picasso (1881-1973), figura emblemàtica de Barcelona, on es troba el Museu Pablo Picasso

La Barcelona de Picasso

Recorregut que segueix els passos del jove Picasso que va estar vivint a Barcelona dels 13 als 21 anys. Retrat d'una època (1895-1904) i d'una ciutat que Picasso va descriure com la seva “escola primària”. “Barcelona, la ciutat on va
Barcelona i la mar, Barceloneta, Port Vell, Palau de la Mar, la Basílica de Santa María de la Mar, posta de sol a la platja de Barcelona

Ruta de la Barcelona i la Mar

Barcelona és una ciutat oberta a la mar. La ruta permetrà descobrir la vinculació de la ciutat amb la mar. La seva història marítima, les transformacions del litoral i també els personatges històrics de la ciutat relacionats amb la mar.
La Pedrera, Casa Milà, Gaudí, Modernisme, Modernisme de Barcelona, situat Passeig de Gràcia

Ruta Modernista i Gaudí

Recorregut al voltant de les obres més emblemàtiques del Modernisme català de l'arquitecte Gaudí.
Plaça del Rey, quartier gothique de Barcelone, musée d'histoire