Montjuïc Bike Tour : Màgica & Art

Farem una passejada amb bicicleta per la muntanya!

Born Bike Tours Barcelona et proposa aquest Montjuïc Bike Tour : Màgica & Art perquè gaudis la Muntanya Màgica en un recorregut relaxant apte per a tots els públics. Anima’t i descobriràs la història, el present i el passat del port, l’Exposició de 1929, els seus palaus, la seva Font Màgica i l’Anell Olímpic.

Descobreix Montjuïc i la seva història amb bicicleta

Arribarem a la Plaça Espanya per l’Av. del Paral·lel, el carrer europeu amb major nombre de locals d’espectacle a principis del s. XX L’avinguda sencera era un gran teatre!

Pujarem per l’Av. Maria Cristina, seu de l’Exposició Universal de 1929, on trobarem diferents palaus i la Font Màgica que farà que aflorin els teus 5 sentits No te la perdis de nit, il·luminada!

Passarem pel Poble Espanyol (Museu) fins a arribar a l’anell Olímpic, el Palau Sant Jordi i l’Estadi Olímpic, seu dels Jocs Olímpics de 1992.

Realitzarem una parada en la Fundació Joan Miró i després baixarem fins al Mirador de Miramar, lloc recomanat en el qual descobriràs les meravelloses vistes sobre la ciutat, el port i la mar. De retorn, passarem pel Port Vell, per a acomiadar-nos de la mar que hem observat des de les altures.

Born Bike té un estil propi, amigable i divertit. Només hauràs de pensar a “donar-li als pedals”. El tour està especialment dissenyat per a gaudir de gom a gom!

El nostre Montjuïc Bike Tours transcorre gairebé íntegrament per vies pacífiques sense trànsit, carrils bici i zones 30, molt segur per a totes els edats. T’acompanyem amb guies experimentats coneixedors de la ciutat i de la seva història.

En el transcurs del Tour efectuarem diverses parades per a escoltar, contemplar i gaudir cada punt i en les quals podràs realitzar les teves fotografies i els teus records del Tour.

Montjuïc, la montaña mágica en Barcelona

El nostre itinerari perquè gaudi del passeig amb bicicleta per la Muntanya:

 • Monument a Cristòfor Colom
 • Portal de la Pau
 • Drassanes
 • Plaça Espanya
 • Font Màgica
 • Museu Nacional d’Art de Catalunya
 • Palaus de Montjuïc
 • Palau Sant Jordi
 • Estadi Olímpic
 • Museu Joan Miró
 • Mirador de Montjuïc
 • Port Vell

 Els nostres altres Bike Tours també podrien interessar-te !

 


 

Més Rutes educatives per Barcelona

Primaria y Secundaria

El pintor Pablo Picasso (1881-1973), figura emblemàtica de Barcelona, on es troba el Museu Pablo Picasso

La Barcelona de Picasso

Recorregut que segueix els passos del jove Picasso que va estar vivint a Barcelona dels 13 als 21 anys. Retrat d'una època (1895-1904) i d'una ciutat que Picasso va descriure com la seva “escola primària”. “Barcelona, la ciutat on va
Barcelona i la mar, Barceloneta, Port Vell, Palau de la Mar, la Basílica de Santa María de la Mar, posta de sol a la platja de Barcelona

Ruta de la Barcelona i la Mar

Barcelona és una ciutat oberta a la mar. La ruta permetrà descobrir la vinculació de la ciutat amb la mar. La seva història marítima, les transformacions del litoral i també els personatges històrics de la ciutat relacionats amb la mar.
La Pedrera, Casa Milà, Gaudí, Modernisme, Modernisme de Barcelona, situat Passeig de Gràcia

Ruta Modernista i Gaudí

Recorregut al voltant de les obres més emblemàtiques del Modernisme català de l'arquitecte Gaudí.
Montjuïc Bike Tour, un passeig amb bicicleta de muntanya, l'Anell Olímpic de Montjuïc, l'Estadi Olímpic, el Palau Sant Jaurdi, la Font Màgica, l'Exposició Internacional de 1929.