Primària i Secundària

Rutes educatives per Barcelona

Les rutes educatives que oferim estan pensades per a alumnes de primària i secundària. Adaptem els nostres recorreguts segons l’edat i el nivell educatiu del grup.

Descobreix amb nosaltres la història de Barcelona…

Aquestes excursions i visites guiades són una bona oportunitat per a descobrir i aprendre dels esdeveniments i llocs que van fer la història de Barcelona de manera pedagògica, lúdica i interactiva.  

En Itineraplus, creiem que l’educació en Història, Art i Cultura és fonamental per a la formació de les generacions futures. Com a guies i formadors, tenim el propòsit d’orientar i conscienciar ja des d’edats primerenques per a ajudar a conservar el nostre patrimoni arquitectònic, artístic com el nostre medi natural. 

Dóna-li vida a l’aprenentatge!

 

Rutes i visites Barcelona

Primària i Secundària

Barcino, Barcelone romaine et médiévale : les murs,Peinture ancienne des murs de la Barcelone romaine et médiévale

Barcelona Romana y Medieval

Retrospectiva centrada en aquestes èpoques claus de la història de Barcelona.
Barcelone et la mer, Barceloneta, Port Vell, Palau del Mar, la Basilique de Santa Maria del Mar, coucher de soleil le long de la plage de Barcelone

Ruta de la Barcelona i la Mar

Barcelona és una ciutat oberta a la mar. La ruta permetrà descobrir la vinculació de la ciutat amb la mar. La seva història marítima, les transformacions del litoral i també els personatges històrics de la ciutat relacionats amb la mar.
La Pedrera, Casa Milà, Gaudí, Modernisme, le Barcelone Modernisme, situé Passeig de Gràcia

Ruta Modernista i Gaudí

Recorregut al voltant de les obres més emblemàtiques del Modernisme català de l'arquitecte Gaudí.
Peintre Pablo Picasso (1881-1973) , figure emblématique de Barcelone, ou on y trouve le musée Pablo Picasso

La Barcelona de Picasso

Recorregut que segueix els passos del jove Picasso que va estar vivint a Barcelona dels 13 als 21 anys. Retrat d'una època (1895-1904) i d'una ciutat que Picasso va descriure com la seva “escola primària”. “Barcelona, la ciutat on va
Barcelone en 1714 Guerre de Succession d'Espagne ;

La Barcelona de 1714

Ruta històrica i literària a través de la qual descobrirem Barcelona tal com era en els principis del segle XVIII. Repassarem els principals fets històrics que han marcat la ciutat.

 

 

Veure més itineraris

 

 

Visites scolaires, excursions et visites guidées de Barcelone pour les élèves du primaire et du secondaire. Groupe d'étudiants avec leurs sacs à dos assis sur une plage de galets en face de la mer. Ciel nuageux