Rutes i visites escolars per Barcelona,

 on aprendràs en Anglés !

En les nostres rutes i visites en anglès per Barcelona oferim visites i rutes culturals adaptades segons el nivell dels participants, perquè es vinculin amb l’idioma i la història de Barcelona.

Els nostres tours estan dirigits per a grups que volen millorar el seu nivell d’anglès, participant en activitats pedagògiques d’enriquiment cultural i històric. La nostra meta és crear un vincle entre el guia turístic amb la seva experiència tant en idioma com en història i aquells que vulguin aprendre de la ciutat, de la seva cultura, de la seva història i arquitectura.

A més de tenir un interès d’aprenentatge i cultural, tenen com a objectiu desenvolupar la comprensió de l’idioma en una situació de la vida real, mitjançant una experiència interactiva al costat del guia turístic, mitjançant converses que serveixen per a millorar la teva parla en Inglés.

El nostre objectiu és que puguis mantenir converses, aprendre i gaudir mentre et contem la història de Barcelona i relacionar-te amb els altres participants del tour en Inglés.

Aquestes visites, interactuades pels nostres guies de parla anglesa, constitueixen una fusió educativa entre l’aprenentatge de l’anglès i la història de Barcelona.

Dóna-li vida al aprentizaje!

 

Rutes i visites escolars

Aprèn anglès a Barcelona

El pintor Pablo Picasso (1881-1973), figura emblemàtica de Barcelona, on es troba el Museu Pablo Picasso

La Barcelona de Picasso

Recorregut que segueix els passos del jove Picasso que va estar vivint a Barcelona dels 13 als 21 anys. Retrat
Barcelona i la mar, Barceloneta, Port Vell, Palau de la Mar, la Basílica de Santa María de la Mar, posta de sol a la platja de Barcelona

Ruta de la Barcelona i la Mar

Barcelona és una ciutat oberta a la mar. La ruta permetrà descobrir la vinculació de la ciutat amb la mar.
La Pedrera, Casa Milà, Gaudí, Modernisme, Modernisme de Barcelona, situat Passeig de Gràcia

Ruta Modernista i Gaudí

Recorregut al voltant de les obres més emblemàtiques del Modernisme català de l'arquitecte Gaudí.
Barcino, Barcelona romana i medieval: les muralles de la ciutat ,Pintura antiga de les muralles de la Barcelona romana i medieval

Barcelona Romana i Medieval

Retrospectiva centrada en aquestes èpoques claus de la història de Barcelona.

 

Veure més itineraris

Plaza del Rey - capella de Santa Agata a Barcelona - arquitectura gòtica