Rutes i visites escolars

Aprèn a Barcelona!

Organitzem rutes i visites escolars per Barcelona, per a servir de suport al professorat, ja que el nostre interès resideix a transmetre la història de Barcelona, de manera pedagògica, lúdica i interactiva. 

Ens destaquem per treballar amb grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Universitats, CFPA (Centre d’adults) i Centres Culturals, adaptant les nostres rutes al nivell educatiu dels estudiants.

En Itineraplus, creiem que l’educació en Història, Art i Cultura és fonamental per a la formació de les generacions futures. Com a guies i formadors, tenim el propòsit d’orientar i conscienciar ja des d’edats primerenques per a ajudar a conservar el nostre patrimoni arquitectònic, artístic com el nostre medi natural. 

Dóna-li vida a l’aprenentatge!

 

tours escolares

Rutes i visites escolars

Visites escolars, excursions i visites guiades a Barcelona per a alumnes de primària i secundària. Grup d'estudiants amb les seves motxilles asseguts en una platja de còdols enfront de la mar. Cel ennuvolat

Primària i Secundària

Les rutes que oferim aquí estan pensades per a alumnes de primària i secundària. Adaptem els nostres recorreguts segons l'edat.
Circuits scolaires, excursions et visites guidées autour du Baccalauréat de Barcelone

Batxillerat

Las rutas que ofrecemos aquí están pensadas para estudiantes de Bachillerato. Lleva a tus estudiantes a una ruta guiada al
Plaza del Rey - capella de Santa Agata a Barcelona - arquitectura gòtica

Rutes i visites en anglés

Recorreguts guiats en anglès per a millorar el nivell participant en rutes i activitats pedagògiques per Barcelona.
Catedral Santa Maria del Mar, guia turística , visites literàries

Rutes i visites literàries

Les rutes literàries estan centrades en les figures destacades que han contribuït al patrimoni literari de Barcelona.

 

Veure més itineraris